Kevät 2017 – pelaajaluettelot ja yli-ikäiset

Yli-ikäisilmoitukset ja lopulliset pelaajasiirrot tulee tehdä viimeistään 31.12.2016.

Yli-ikäiset

B-C-ikäisten kevään sarjoissa pelaavista yli-ikäisiä käyttävistä joukkueista tulee tehdä ilmoitus viimeistään 31.12.2016 pelaajaluettelon Yli-ikäiset-lomakkeella.

Yli-ikäisiä kevätkaudella käyttävä B- ja C-ikäisten joukkue ei voi selviytyä SM-finaaleihin eikä SM-välieriin. Yli-ikäispelaajia käyttävä joukkue pelaa sijoitustaan vastaavalla tasolla toiseksi viimeiseen poolivaiheeseen asti. Viimeiseen poolivaiheeseen yli-ikäisjoukkue sijoitetaan pelaamaan sen hetkisen sarjajärjestyksen edellyttämässä järjestyksessä siihen pooliin, josta joukkueita ei voi selviytyä SM-välieriin. Toiseksi viimeisessä poolivaiheessa SM-sarjassa ja 1-sarjan ylimmissä pooleissa pelaavat yli-ikäisjoukkueet pelaavat pelinsä normaalisti, mutta tuloksia vertailtaessa nämä joukkueet lasketaan turnaustensa viimeisiksi, jonka jälkeen oman ikäisillä pelaavia joukkueita nostetaan yli-ikäisjoukkueiden tilalle.

Yli-ikäissäännöt löytyvät nuorten sarjamääräysten kohdasta 13.1.

Pelaajaluettelot

Seura, jolla pelaa samassa ikäluokassa kaksi tai useampia joukkueita, voi A..C-ikäisissä vaihtaa 31.12.2016 asti jokaisesta joukkueesta kaksi pelaajaa turnausvaiheiden välillä. Syksyn viimeisen ja kevään ensimmäisen turnausvaiheen välillä on siirtoja vielä mahdollista tehdä, mutta kevään lopulliset joukkuekokoonpanot tulee ilmoittaa Junnulentiksen pelaajaluetteloon viimeistään 31.12. mennessä. Uusia pelaajia, jotka eivät vielä ole missään joukkueessa, voi lisätä luetteloon itse, mutta pelaajaluetteloissa jo olevien pelaajien siirtyminen toiseen joukkueeseen tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen junnulentis@lentopalloliitto.fi.

Seuralla on oikeus siirtää pelaajia kevätkauden aikana alemmassa sarjassa (1-sarja, 2-sarja) pelaavasta joukkueesta ylemmässä sarjassa (SM-sarja, 1-sarja) pelaavaan joukkueeseen. A-, B- ja C-nuorissa pelaaja, joka kuuluu seuran alemman sarjan joukkueeseen, voi ko. kevätkauden aikana pelata yhden turnauksen oman seuran ylemmässä sarjassa pelaavassa joukkueessa menettämättä oikeuttaan pelata alkuperäisessä joukkueessaan (SM-, 1- tai 2-sarja). A-, B- ja C-nuorissa seuransa samassa tai alemmassa sarjassa pelaavaan joukkueeseen hän ei voi siirtyä pelaamaan, ellei se pelaajan kehittymisen kannalta tai muista perustelluista syistä ole tarpeellista. Hakemus tästä pitää tehdä sarjahoitajalle.

Mini-ikäisten siirrot

Mini-ikäisissä voi koko kauden ajan siirtää kaksi pelaajaa oman seuran saman ikäluokan joukkueesta toiseen turnausvaiheiden välillä. Pelaajat voivat siirtyä myös eri sarjatasojen välillä AM-, maakuntasarjan ja Tiikerisarjan joukkueiden kesken.

Avainsanat: , , , , ,

Kategoriat: 2016-2017, pelaajaluettelot, yli ikäiset

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä