Lisenssilistat tulospalvelusta

Myös nuorten sarjoissa on nyt mahdollista tulostaa ajantasaiset lisenssilistat tulospalvelusta.

Lisenssien olemassaolon voi todistaa joko SuomiSportin seurakohtaisella lisenssilistalla, jolloin esim. kaksoisedustuspelaajilla tulee olla oman lisenssiseuran lista. Tulospalveluun tehtävään joukkuekohtaiseen pelaajalistaan voi tuoda pelaajia myös toisesta seurasta, jolloin kaikki pelaajat saa yhdelle listalle. Listassa näkyvät myös pelaajien syntymävuodet, kaksoisedustus ja voimassa oleva lisenssi, ja sen voi halutessaan näyttää lisenssejä tarkistettaessa myös mobiililaitteelta.

Ohje tulospalvelun pelaajalistan tekemiseen

  • sisältää myös ohjeen tunnusten tilaamiseen

 

Kuva 1. Nuorten kaksoisedustuspelaajat merkitään rastilla N2-ed-ruutuihin

Kuva 2. Tulostetussa listassa näkyvät syntymäajat (yli-ikäisten tarkistus), voimassa oleva lisenssi ja kaksoisedustukset

Voimassa oleva kaksoisedustukset voi tarkistaa lentopalloliiton sivuilta hyväksyttyjen seurasiirtojen listasta.

A-C-ikäisten pelaajalistat tulee olla myös Junnulentiksen pelaajaluetteloappsissa. Syksyllä luettelossa tulee olla tasoturnauksissa pelanneet pelaajat, kevääksi listaan päivitetään lopulliset joukkuekokoonpanot ilmoittamalla mahdolliset muutokset sarjanhoitajalle. Tulospalvelun listaa voi tarvittaessa päivittää itse.

Avainsanat:

Kategoriat: A-pojat, A-tytöt, B-pojat, B-tytöt, C-pojat, C-tytöt, D-pojat, D-tytöt, E-pojat, E-tytöt, F-pojat, F-tytöt, Lisenssit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä