A-poikien SM-finaalit Siilinjärvellä 5.-6.5.2018

A-poikien SM-finaalit pelaataan huhtikuussa Siilinjärvellä välieristä selvinneiden 8 joukkueen voimin. Kahdenkymmenen pelattavan ottelun jälkeen kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina. Turnauksen järjestää Pielaveden Sampo.

Lauantaina pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Järjestäjän sivut

  • turnauksen aikataulu
  • ruokailu- ja majoitustiedot

Livestream

 

Harjoitusvuorot, joukkuetiedot ja tilastot

  • sarja
  • joukkue
  • numero
  • nimi
  • rooli
  • vaakamallinen rintakuva
  • lisenssitiedot, jos pelaajan lisenssi on muussa seurassa kuin pelaavan joukkueen seurassa
  • 2-edustuspelaajan lähtöseura

Tilastointi on yksinkertaista plusmiinus tilastoa eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan. Järjestäjä ilmoittaa joukkueille salasanat, joilla pääsee tekemään joukkueluetteloja sekä treenivarauksia, tilastoinnin salasana annetaan turnauspaikalla.

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät.

Ottelukaavio

 

A-poikien kausi 2017-2018

Menneellä kaudella on pelattu syksystä lähtien valtakunnallista sarjaa 21 joukkueen voimin. Kausi alkoi tasonmittausturnauksilla, joista sarja jatkui sarjakaavion mukaisella poolijärjestelmällä.

Sarjassa pelattiin neljä poolivaihetta, joissa kussakin oli kolme neljän joukkueen SM-sarjapoolia sekä kaksi 1-sarjapoolia. Viimeisestä poolivaiheesta 16 joukkuetta, A-, B- ja C-poolin joukkueet ja D-poolien kaksi parasta joukkuetta pääsivät SM-välieriin. Loput joukkueet pelaavat toukokuussa turnauksen sijoista 17-21, ja välierien kolmoset ja neloset sijoista 9-16.

SM-välierät pelattiin neljässä neljän joukkueen lohkossa, joista SM-finaaleihin pääsivät välierävoittajina Salon Viesti, Vammalan Lentopallo, Pielaveden Sampo ja Napapiirin Palloketut (Rovaniemi), kakkosina Karhulan Veikot, Kauhavan Wisa, Puijo Wolley juniorit (Kuopio) ja Vilppulan Tähti.

Yksikään joukkueista ei ole koko kauden aikana säilyttänyt paikkaansa A-poolissa, mutta jokainen on jossain vaiheessa pelannut siinä vähintään yhdessä poolivaiheessa. Sampo ja KaVe aloittivat C-poolista, ja PuWo poikkesi kolmannessa poolivaiheessa C-poolissa, muutoin kaikki joukkueet ovat vaihdellut poolipaikkaansa A- ja B-poolien välillä.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät A-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Ahmon koululla, osoite Ahmontie 1, 71800 Siilinjärvi.

Kartta

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä