A-tyttöjen SM-finaalit Rovaniemellä 5.-6.5.2018

A-tyttöjen SM-finaalit pelaataan huhtikuussa Rovaniemellä välieristä selvinneiden 8 joukkueen voimin. Kahdenkymmenen pelattavan ottelun jälkeen kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina. Turnauksen järjestää Woman Volley.

Lauantaina pelataan kaksi neljän joukkueen alkulohkoa. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Järjestäjän sivut

  • turnauksen aikataulu
  • ruokailu- ja majoitustiedot

Livestream

Harjoitusvuorot, joukkuetiedot ja tilastot

  • sarja
  • joukkue
  • numero
  • nimi
  • rooli
  • vaakamallinen rintakuva
  • lisenssitiedot, jos pelaajan lisenssi on muussa seurassa kuin pelaavan joukkueen seurassa
  • 2-edustuspelaajan lähtöseura

Tilastointi on yksinkertaista plusmiinus tilastoa eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan. Järjestäjä ilmoittaa joukkueille salasanat, joilla pääsee tekemään joukkueluetteloja sekä treenivarauksia, tilastoinnin salasana annetaan turnauspaikalla.

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät.

Ottelukaavio

A-tyttöjen kausi 2017-2018

Menneellä kaudella on pelattu syksystä lähtien valtakunnallista sarjaa 35 joukkueen voimin. Kausi alkoi tasonmittausturnauksilla, joista sarja jatkui sarjakaavion mukaisella poolijärjestelmällä.

Sarjassa pelattiin neljä poolivaihetta, joissa kussakin oli kolme neljän joukkueen SM-sarjapoolia sekä kaksi 1-sarjapoolia. Viimeisestä poolivaiheesta 16 joukkuetta, A-, B- ja C-poolin joukkueet ja D-poolien kaksi parasta joukkuetta pääsivät SM-välieriin. Loput joukkueet pelasivat maaliskuussa välierät sijoista 17-29, joista pelit jatkuvat toukokuussa sijoitusturnauksina.

SM-välierät pelattiin neljässä neljän joukkueen lohkossa, joista SM-finaaleihin pääsivät välierävoittajina Rantaperkiön Isku, Vaasan Kiisto, Woman Volley (Rovaniemi) ja Liedon Parma, kakkosina Salon Viesti, Nurmon Jymy, PuMa-Volley A1 (Helsinki) ja Raahen Lentopallo. Välierien kolmoset ja neloset pelaavat toukokuussa sijoista 9-16.

RaIsku on pelannut koko kauden A-poolissa voittaen kaikki muut paitsi ensimmäisen poolivaiheen turnauksen, jossa oli toisena. NJ ja Salon Viesti aloittivat kauden 1-sarjasta, mutta kauden edetessä Viesti nousi A-pooliin, NJ pelasi yhden poolivaiheen SM-sarjassa, mutta 1-sarjapoolin voitolla ja oman välieränsä kakkospaikalla nousi ainoana viimeisen poolivaiheen 1-sarjajoukkueena finaaleihin. Muut joukkueet ovat pelanneet koko ajan SM-sarjapooleissa vaihdellen A-, B- ja C-poolien välillä.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät A-tyttöjen sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Santasport Lapin Urheiluopistolla, osoite Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi.

Kartta

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä