B-tyttöjen SM-finaalit Somerolla 14.-15.4.2018

B-tyttöjen SM-finaalit huhtikuussa järjestää Someron Pallo, pelaamassa ovat välieristä selvinneet 12 joukkuetta. Otteluita pelataan yhteensä 32 kappaletta ja kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina.

Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Järjestäjän sivut

  • turnauksen aikataulu
  • ruokailu- ja majoitustiedot

Bulletin 3

Harjoitusvuorot, joukkuetiedot ja tilastot

  • sarja
  • joukkue
  • numero
  • nimi
  • rooli
  • vaakamallinen rintakuva
  • lisenssitiedot, jos pelaajan lisenssi on muussa seurassa kuin pelaavan joukkueen seurassa
  • 2-edustuspelaajan lähtöseura

Tilastointi on yksinkertaista plusmiinus tilastoa eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan. Järjestäjä ilmoittaa joukkueille salasanat, joilla pääsee tekemään joukkueluetteloja sekä treenivarauksia, tilastoinnin salasana annetaan turnauspaikalla.

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät.

Ottelukaavio

Livestream

Livestreamissa avajaiset klo 9.30 sekä aamun ensimmäinen ottelu Monitoimitalolta (kenttä 3) klo 11.00 JyLe 1-RaLePa.

B-tyttöjen kausi 2017-2018

Kaudella on pelattu edellisten kausien tapaan syksystä lähtien valtakunnallista sarjaa. Sarja alkoi syksyllä tasonmittausturnauksilla, joista joukkueet jatkoivat menestyksensä mukaan viidessa poolivaiheessa. Sarjassa on ollut mukana 92 joukkuetta.

Poolivaiheiden aikana on kolmentoista joukkueen SM-sarjaa pelattu kolmessa poolissa, 1-sarjaa kolmessa lohkossa kolmessa poolissa ja 2-sarjaa kuudessa lohkossa 17 poolissa . Viimeisessä poolivaiheessa A-poolin kolme parasta joukketta ja B-poolin voittaja varmistivat paikkansa finaaliin jo ennen välieriä.  B-E-välieriin pääsi yhteensä 16 joukkuetta, joista kustakin välierästä kaksi joukkuetta pääsi finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta neljä joukkuetta varmisti suorat finaalipaikat Kuortaneen Lentopallo, Ylöjärven Ryhti, Raahen Lentopallo ja Blues Volley.

Näistä RaLePa on pelannut koko kauden ylimmässä A-poolissa, KuLePa pelasi yhden poolivaiheen B-poolissa nousten takaisin A-pooliin. YlöR aloitti tasoturnausvaiheen perusteella C-poolista, nousi heti B-pooliin, jo seuraavassa vaiheessa A-pooliin, ja pysyi siellä poolivaiheiden loppun saakka voittaen viimeisen poolivaiheen. BV aloitti 1-sarjasta, ja joka poolivaiheen voitolla nousi 4-poolivaiheen A-pooliin, josta tuli kauden ensimmäinen tippuminen alaspäin takaisin B-pooliin. Viimeisen poolivaiheen voitolla BV kuitenkin varmisti paikkansa SM-finaaleihin. Välierissä KuLePa voitti A-poolin, toisena YlöR, kolmantena RaLePa ja neljäntenä BV.

Muista välieristä taistelivat paikkansa finaaleihin välierävoittajina Salon Viesti Astrum, Jyväslentis 1, Savonlinnan Ajo ja Someron Pallo B1 sekä kakkosina Karkkilan Pojat, Alajärven Ankkurit, Kauhavan Wisa ja Vammalan Lentopallo.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät B-tyttöjen sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Somerolla Joensuun koulun palloiluhallissa ja Kiikuun Koulun Monitoimitalossa.

Kategoriat: 2017-2018, B-tytöt, B-tytöt SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä