B-poikien SM-finaalit Kempeleessä 21.-22.4.2018

B-poikien SM-finaalit toukokuussa järjestää Kempeleen Lentopallo, pelaamassa ovat välieristä selvinneet 12 joukkuetta. Otteluita pelataan yhteensä 32 kappaletta ja kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina.

Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Järjestäjän sivut

  • turnauksen aikataulu
  • ruokailu- ja majoitustiedot

Harjoitusvuorot, joukkuetiedot ja tilastot

  • sarja
  • joukkue
  • numero
  • nimi
  • rooli
  • vaakamallinen rintakuva
  • lisenssitiedot, jos pelaajan lisenssi on muussa seurassa kuin pelaavan joukkueen seurassa
  • 2-edustuspelaajan lähtöseura

Tilastointi on yksinkertaista plusmiinus tilastoa eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan. Järjestäjä ilmoittaa joukkueille salasanat, joilla pääsee tekemään joukkueluetteloja sekä treenivarauksia, tilastoinnin salasana annetaan turnauspaikalla.

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät.

Ottelukaavio

 

Livestream

B-poikien kausi 2017-2018

Kaudella on pelattu edellisten kausien tapaan syksystä lähtien valtakunnallista sarjaa. Sarja alkoi syksyllä tasonmittausturnauksilla, joista joukkueet jatkoivat menestyksensä mukaan viidessa poolivaiheessa. Sarjassa on ollut mukana 29 joukkuetta.

Poolivaiheiden aikana on kahdentoista joukkueen SM-sarjaa pelattu kolmessa poolissa ja 1-sarjaa kahdessa lohkossa neljässä poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolissa pelanneet joukkueet ja B-poolin kaksi parasta joukkuetta varmistivat paikkansa finaaliin jo ennen välieriä.  B-, C- ja D-välieriin pääsi yhteensä 12 joukkuetta, joista kustakin välierästä kaksi joukkuetta pääsi finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta kuusi joukkuetta varmisti suorat finaalipaikat Kauhavan Wisa, Keimolan Kaiku (Vantaa), Luomu Wolley (Kiuruvesi), Puijo Volley (Kuopio), Kempeleen Lentopallo ja Nurmon Jymy -01.

Näistä LuoWo on pelannut koko kauden ylimmässä A-poolissa, KeiKa ja KaWi kävivät pelaamassa yhdet poolivaiheet B-poolissa. PuWo aloitti tasoturnausvaiheen jälkeen C-poolista ja pelasi sen jälkeen vaihdellen vuoroturnauksin B- ja A-poolien välillä. KempeLe ja NJ-01 liikkuivat myös A- ja B-poolien välillä, NJ-01 poikkesi kerran C-poolissakin. Viimeisessä poolivaiheessa KaWi voitti A-poolin, toisena KeiKa, kolmantena LuoWo ja neljäntenä PuWo, KempeLe ja NJ-01 selvittivät tiensä finaaliin B-poolin ykkösenä ja kakkosena.

Muista välieristä taistelivat paikkansa finaaleihin välieriensä ykkösinä Vilppulan Tähti, LP Kangasala ja Maskun Kataja sekä kakkosina Napapiirin Palloketut, Seinäjoki Lentis ja Vammalan Lentopallo 1.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät B-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Kempeleessä Kempelehallissa (Koulutie 3) ja Kirkonkylän yhteinäiskoululla (Koulutie 4A/6).

Kategoriat: 2017-2018, B-pojat, B-pojat SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä