C-tyttöjen SM-finaalit Kuortaneella 7.-8.4.2018

Huhtikuun lopussa pelataan Kuortaneella C-tyttöjen SM-finaalit välieristä selvinneiden 16 joukkueen voimin. Otteluita pelataan yhteensä 32 kappaletta ja kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina 16:00 alkavassa ottelussa.

Lauantaina pelataan neljä neljän joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Bulletin 3

        Päivitetty 27.3. klo 21.20 

Bulletin 4

Turnauksen kuvagalleria

Livelähetys

Kenttä 3

Kenttä 5

Joukkuetiedot, tulospalvelu ja tilastot

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät ja tulospalvelu hoidetaan kauden aikana tutuksi tulleella palvelulla. Finaaleissa tehdään myös tuttuun tapaan ottelutilastointi. Tilastointi on yksinkertaistaa plusmiinus tilastoa eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan, myös vastaanotto tilastoidaan.  Tilastot päivitetään aina ottelun jälkeen.

Harjoitusvuorot, joukkuetiedot ja tilastot

Joukkueille lähetetään PIN-koodi, jolla pääsee varaamaan harjoitusvuorot ja syöttämään pelaajatiedot. Pelaajatietoja varten tarvitaan

  • sarja
  • joukkue
  • numero
  • nimi
  • rooli
  • vaakamallinen rintakuva
  • lisenssitiedot, jos pelaajan lisenssi on muussa seurassa kuin pelaavan joukkueen seurassa
  • 2-edustuspelaajan lähtöseura

Tilastot syötetään kunkin ottelun päätyttyä, järjestäjä antaa teknisessä palaverissa salasanan.

Tulospalvelu

      Päivitetty 28.3. klo 9.15

Ottelukaavio

     Päivitetty 28.3. klo 9.15

Joukkuetiedot ja tilastot (päivitetään)

C-tyttöjen kausi 2017-2018

Kaudella on pelattu viimeisten kausien tapaan syksystä lähtien valtakunnallista sarjaa. Sarjassa on pelannut kaiken kaikkiaan 141 joukkuetta, jotka selvittivät ensin tasonmittausturnauksessa paikkansa lopulliseen sarjakaavioon. SM-sarjaa on pelattu kolmessa poolissa (yhteensä 13 joukkuetta),  1-sarjaa kahdessa lohkossa kuudessa poolissa ja 2-sarjaa kuudessa lohkossa 26 poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolissa pelanneista joukkueista kolme parasta ja B-poolin paras joukkue varmistivat paikkansa finaaliin jo tässä vaiheessa.  Nämä joukkueet pelasivat keskinäisen A-välierän ratkaisten paikkansa finaalien alkulohkoihin. B-G-välieriin pääsi yhteensä 24 joukkuetta, joista 12 pääsi finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta suorat finaalipaikat varmistivat Maskun Kataja Leopardit, Oriveden Ponnistus C1, Kuortaneen Lentopallo ja Lempäälän Kisa.  Välieristä taistelivat viimeiset 12 paikkaa välierävoittajina Outokummun Partio, Vilppulan Tähti, Salon Viesti Red, Woman Volley C1 (Rovaniemi), Kerimäen Lentopallo -86 ja PuMa-Volly C1 (Helsinki), sekä kakkosina Mikkelin Passarit, Euran Raiku C-03, Nurmon Jymy -03, Nurmon Jymy -04, Ylöjärven Ryhti ja Kauhavan Wisa C1.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät C-tyttöjen sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Kuortaneella poikien osalta kahdessa eri hallissa eli Kuortane-hallissa (kentät 1 ja 2) ja Palloiluhallissa (kenttä 4). Molemmat mitaliottelut sunnuntaina pelataan Kuortane-hallissa.

Pelihallit

Kategoriat: 2017-2018, C-tytöt, C-tytöt SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä