C-poikien SM-finaalit Kuortaneella 7.-8.4.2018

Huhtikuun lopussa pelataan Kuortaneella SM-finaalit välieristä selvinneiden 12 joukkueen voimin. Otteluita pelataan yhteensä 32 kappaletta ja kultamitalijoukkue selviää sunnuntaina 16:00 alkavassa ottelussa.

Lauantaina pelataan neljä kolmen joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Bulletin 3

        Päivitetty 27.3. klo 21.20   

Bulletin 4

Turnauksen kuvagalleria

Livelähetykset

Kenttä 2

Kenttä 3

Joukkuetiedot, tulospalvelu ja tilastot

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivitetään sitä mukaa, kun ottelut päättyvät ja tulospalvelu hoidetaan kauden aikana tutuksi tulleella palvelulla. Finaaleissa tehdään myös tuttuun tapaan ottelutilastointi. Tilastointi on yksinkertaistaa plusmiinus tilastoa eli pisteeseen päättynyt suoritus tilastoidaan, myös vastaanotto tilastoidaan.  Tilastot päivitetään aina ottelun jälkeen.

Harjoitusvuorot, joukkuetiedot ja tilastot

Joukkueille lähetetään PIN-koodi, jolla pääsee varaamaan harjoitusvuorot ja syöttämään pelaajatiedot. Pelaajatietoja varten tarvitaan

  • sarja
  • joukkue
  • numero
  • nimi
  • rooli
  • vaakamallinen rintakuva
  • lisenssitiedot, jos pelaajan lisenssi on muussa seurassa kuin pelaavan joukkueen seurassa
  • 2-edustuspelaajan lähtöseura

Tilastot syötetään kunkin ottelun päätyttyä, järjestäjä antaa teknisessä palaverissa salasanan.

Tulospalvelu

      Päivitetty 27.3. klo 21.20

Ottelukaavio

     Päivitetty 27.3. klo 21.20

Joukkuetiedot ja tilastot (päivitetään)

C-poikien kausi 2017-2018

Kaudella on pelattu viimeisten kausien tapaan syksystä lähtien valtakunnallista sarjaa. Sarjassa on pelannut kaiken kaikkiaan 48 joukkuetta, jotka selvittivät ensin tasonmittausturnauksessa paikkansa lopulliseen sarjakaavioon. SM-sarjaa on pelattu kolmessa poolissa (yhteensä 12 joukkuetta),  1-sarjaa kahdessa lohkossa neljässä poolissa ja 2-sarjaa neljässä lohkossa viidessa poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolissa pelanneet joukkueet ja B-poolin kaksi parasta joukkue varmistivat paikkansa finaaliin jo tässä vaiheessa.  Nämä joukkueet pelasivat A-välierän ratkaisten keskinäiset paikkansa finaalien alkulohkoihin. B-, C- ja D-välieriin pääsi yhteensä 12 joukkuetta, joista 6 pääsi finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta suorat finaalipaikat varmistaneet kuusi joukkuetta olivat Pielaveden Sampo, Salon Viesti, Vammalan Lentopallo 03, Himangan Roima, Jyväslentis C1 ja Raision Loimu juniorit Mustat. Välieristä taistelivat viimeiset kuusi paikkaa omien eriensä ykkösinä Haminan Arsi, Kempeleen Lentopallo 1 ja Alahärmän Kisa, sekä kakkosina Laihian Luja, Nurmon Jymy ja Oriveden Ponnistus.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät C-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Kuortaneella poikien osalta kahdessa eri hallissa eli Kuortane-hallissa (kentät 1 ja 2) ja Palloiluhallissa (kenttä 4). Molemmat mitaliottelut sunnuntaina pelataan Kuortane-hallissa.

Pelihallit

Kategoriat: 2017-2018, C-pojat, C-pojat SM-finaalit, SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä