C-tyttöjen SM-finaalit Kuortaneella 6.-7.4.2019

C-tyttöjen SM-finaalit pelataan Kuortaneen Urheiluopistolla 16 joukkueen voimin. Suomen Mestari selviää sunnuntaina klo 16:00 alkavassa ottelussa.

Lauantaina pelataan neljä neljän joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

Livelähetys

Turnauksen kuvagalleria

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivittyvät sähköisestä pöytäkirjasta livenä.

Ottelukaavio

Joukkueluettelot ja tilastot

  • joukkueiden tulee päivittää pelaajaluettelo ja joukkueen toimihenkilöt tulospalveluun viimeistään 31.3.
    • lisäksi tarkemmat tiedot ja kuvat järjestäjälle Bulletin 2:ssa olevan ohjeen mukaisesti viimeistään 31.3.
  • tilastointi tulee sähköisen pöytäkirjan kautta

Bulletin 2

  • tietopaketti kisojen käytännöistä

Bulletin 3

  • käsiohjelma joukkue- ja pelaajatiedoista
  • Bulletinin tiedoista poiketen ottelut kuvataan kaikilta kentiltä

Harjoitusvuorot

Joukkueet voivat varata perjantain harjoitusvuorot, yksi vuoro/joukkue. Varatut vuorot näkyvät alla.

Jos joukkue haluaa vaihtaa varattua vuoroa, ota yhteyttä sarjanhoitajaan kaisu.polso@lentopalloliitto.fi.

C-tyttöjen kausi 2018-2019

Sarjassa on pelannut kaiken kaikkiaan 117 joukkuetta, jotka selvittivät ensin tasonmittausturnauksessa paikkansa lopulliseen sarjakaavioon. SM-sarjaa on pelattu kolmessa SM-poolissa (yhteensä 13 joukkuetta),  1-sarjaa kuudessa poolissa ja 2-sarjaa 20 poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolissa pelanneista joukkueista kolme parasta ja B-poolin paras joukkue varmistivat paikkansa finaaliin jo tässä vaiheessa.  Nämä joukkueet pelasivat keskinäisen A-välierän ratkaisten paikkansa finaalien alkulohkoihin. B-G-välieriin pääsi yhteensä 24 joukkuetta, joista 12 pääsi finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta suorat finaalipaikat varmistivat Kauhavan Wisa C1, Woman Volley C1, Salon Viesti C Red ja Maskun Kataja Murto.  KauWi C1 on pelannut koko kauden A-poolissa. Melkein saman teki Murto, joka kuitenkin joutui viimeisessä poolivaiheessa hakemaan paikan A-välierään B-poolin kautta. Muut joukkueet ovat lähes kaikki vaihdelleet A- ja B-poolien välillä.

Välieristä taistelivat viimeiset 12 paikkaa välierävoittajina Nurmon Jymy -04, Ruokolahden Raju, Savonlinnan Ajo C1, Kurikan Ryhti, Euran Raiku 04 ja Alahärmän Kisa Team AK, ja kakkosina PuMa-Volley C1 (Helsinki), Kausalan Yritys 1, Vammalan Lentopallo, Tornion Lentis -88, Kontiolahden Isku ja Someron Pallo C1. Niistä Kurikka, NJ -04, PuMa C1 ja Ajo C1 ovat kauden aikana pelanneet vähintään yhden poolivaiheen A-poolissa.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät C-tyttöjen sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Kuortaneella tyttöjen osalta kolmessa eri hallissa eli Kuortane-hallissa (kenttä 3), Palloiluhallissa (kenttä 4) ja LP Areenalla (kentät 5- ja6). Kumpikin mitaliottelu pelataan sunnuntaina Kuortane-hallissa.

Pelihallit

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä