C-poikien SM-finaalit Kuortaneella 6.-7.4.2019

C-poikien SM-finaalit pelataan Kuortaneen Urheiluopistolla 12 joukkueen voimin. Suomen Mestari selviää sunnuntaina klo 16:00 alkavassa ottelussa.

Lauantaina pelataan neljä neljän joukkueen alkulohkoa, neljännesvälieräottelut sekä puolivälierät. Sunnuntaina pelataan välierät ja kaikki sijoitusottelut.

 

Livelähetys

Turnauksen kuvagalleria

Tulospalvelu

Tulospalvelu toimii turnauksen aikana nonstoppina eli tulokset päivittyvät sähköisestä pöytäkirjasta livenä.

Ottelukaavio

Joukkueluettelot ja tilastot

  • joukkueiden tulee päivittää pelaajaluettelo ja joukkueen toimihenkilöt tulospalveluun viimeistään 31.3.
    • lisäksi tarkemmat tiedot ja kuvat järjestäjälle Bulletin 2:ssa olevan ohjeen mukaisesti viimeistään 31.3.
  • tilastointi tulee sähköisen pöytäkirjan kautta

Bulletin 2

  • tietopaketti kisojen käytännöistä

Bulletin 3

  • käsiohjelma joukkue- ja pelaajatiedoista
  • Bulletinin tiedoista poiketen ottelut kuvataan kaikilta kentiltä

Harjoitusvuorot

Joukkueet voivat varata perjantain harjoitusvuorot, yksi vuoro/joukkue. Varatut vuorot näkyvät alla.

Jos joukkue haluaa vaihtaa varattua vuoroa, ota yhteyttä sarjanhoitajaan kaisu.polso@lentopalloliitto.fi.

C-poikien kausi 2018-2019

Sarjassa on pelannut kaiken kaikkiaan 40 joukkuetta, jotka selvittivät ensin tasonmittausturnauksessa paikkansa lopulliseen sarjakaavioon. SM-sarjaa on pelattu kolmessa SM-poolissa (yhteensä 12 joukkuetta),  1-sarjaa neljässä poolissa ja 2-sarjaa kolmessa poolissa. Viimeisessä poolivaiheessa A-poolissa pelanneet joukkueet ja kaksi B-poolin parasta joukkuetta varmistivat paikkansa finaaliin jo tässä vaiheessa.  Nämä joukkueet pelasivat keskinäisen A-välierän ratkaisten paikkansa finaalien alkulohkoihin. B-D-välieriin pääsi yhteensä 12 joukkuetta, joista välierien kaksi parasta pääsi finaaleihin.

Viidenneltä poolikierrokselta suorat finaalipaikat varmistivat Jyväslentis (Jyväskylä), Rantaperkiön Isku (Tampere), PuMa Volley C1 (Helsinki), Raision Loimu M, Laihian Luja ja Nurmon Jymy.  A-poolissa ei kahden ensimmäisen joukkueen kohdalla tapahtunut muutoksia koko kaudella, JyLe pelasi koko kauden ykkösenä ja Loimu M kakkosena. Muut joukkueet ovat kaikki vaihdelleet pääosin A- ja B-poolien välillä.

Välieristä taistelivat viimeiset kuusi paikkaa välierävoittajina Kempeleen Lentopallo, Vantaan Lentopallo 1 ja Vammalan Lentpallo Cp, sekä kakkosina Kokkolan Tiikerit, Lempäälän Jyry ja Vihdin Lentopallo. Niistä KempeLe 1 ja LeJy on kauden aikana käynyt pelaamassa A-poolissa.

Kauden poolikierrokset ja joukkueiden sijoittumiset eri kierroksilla löytyvät C-poikien sarjakaaviosta.

Finaalitapahtuma

Turnaus pelataan Kuortaneella tyttöjen osalta kolmessa eri hallissa eli Kuortane-hallissa (kenttä 3), Palloiluhallissa (kenttä 4) ja LP Areenalla (kentät 5- ja6). Kumpikin mitaliottelu pelataan sunnuntaina Kuortane-hallissa.

Pelihallit

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä