Junnuturnaukset ja korona

Korona ei enää aiheuta pelaamisessa ja turnausten järjestämisessä poikkeuksia normaaleihin käytäntöihin.

Koronan aiheuttamat joukkueiden poissaolot turnauksista tulkitaan samanlaisiksi poissaoloiksi kuin minkä muunkin sairauden aiheuttamat luopumiset. Jos poissaolo johtuu muista syistä kuin siitä, että suurin osa joukkueesta on sairaana (sairastapauksissa joukkueen tulee varautua toimittamaan lääkärin/terveydenhoitajan todistukset), tulee A-C sarjoissa joukkueelle 200 € luopumismaksu, jonka turnauksen järjestäjä saa laskuttaa liitolta, minisarjoissa ovat alueet määritelleet omat sanktionsa. Lisäksi A-C-sarjoissa joukkueelle tulee kahden poolin pudotus joka tapauksessa, olipa kysessä sairauden tai jonkun muun syyn aiheuttama luopuminen.

Otteluiden jälkeinen kättely jätetään kuitenkin pois, sen sijaan joukkueet kokoontuvat oman kenttäpuoliskon takarajalle antamaan tunnustukset vastustajalle taputuksin.

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä