Tappio Kreikalle vei Suomen tyttöjen mahdollisuudet EM-kisoihin

225744_fin_time_out

– Harmittaa vietävästi että hävittiin. Meillä olisi ollut tänään hyvät mahdollisuudet kukistaa Kreikka ja ajoittain peli näytti todella hyvältä, Suomen valmentaja Aapo Rantanen sanoi.

Kreikan voiton avaimeksi nousi kuitenkin joukkueen kapteeni, vasenkätinen yleispelaaja Olga Strantzali.

– Hän syötti meidät kumoon, iski 12 ässäsyöttöä. Ilman Strantzalia me olisimme voineet voittaa tämän pelin. Nyt hän iski niin kovaa hyppysyöttöä, että me emme saaneet sitä nousemaan. Muuten meidän tytöt kyllä pelasivat hyvän ottelun.

Peli alkoi suomalaisittain kuin unelma. Tytöt syöttivät hyvin ja Kreikka joutui tökkimään palloa verkon yli pahoista paikoista. Toisessa erässä kreikkalaiset ottivat pelin hallintaansa taitavan kapteeninsa johdolla. Kolmas erä oli todella tasainen ja aivan alussa Suomen hallinnassa. Kreikka kuitenkin vei viimeiset kolme erää. Suomen tehokkaimmat olivat Jessica Kosonen 16 ja Nelli Rantanen 12 pisteellä.

Ranska ja Kreikka ottavat lohkon kaksi kärkisijaa. Voittaja vie suoran kisapaikan ja kakkonen joutuu vertailuun muiden lohkokakkosten kanssa.

Suomella on vielä maanantaina viimeinen peli Azerbaidzhania vastaan alkaen klo 18.00 Suomen aikaa. Voittamalla Azerbaidzhanin Suomi on lohkon kolmas.

Ottelun tilasto:

Ottelun tilastot

Avainsanat: , ,

Kategoriat: 2012-2013, EM-karsinnat 2013, U17-tytöt

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s