C-ikäisten SM-finaalit yli puolessa välissä

Kisat ovat alkaneet suht odotusten mukaisesti ja välierien jälkeen ansaitut lohkoykkösten paikat pojissa pitivät pintansa hyvin lohkovaiheessa. Lohkoykkösiä olivat pojissa Oulun Kisko (A), Kauhavan Wisa (B), Blues Volley (C) ja Vilppulan Tähti (D). Näistä neljästä joukkueesta välieriin sijoille 1-4 taistelivat tiensä puolivälieristä kaikki Kauhavan Wisaa lukuunottamatta. Tässä oli ehkä päivän suurin yllätys poikien puolella Puijo Wolleyn pudotettua Kauhavalaiset suoraan 2-0. Välieräparit ovat Oulun Kisko vs Vilppulan Tähti ja Puijo Wolley vs Blues Volley.

Tyttöjen puolella paikkansa lohkoykkösinä pitivät Salon Viesti 98 (A), Vilppulan Tähti (B) ja Raision Loimu Eilakaislat (C). Tiukinta vääntöä pisteistä oli D-lohkossa missä lohkoykkösenä lähtenyt Oriveden Ponnistus jäi vähän yllättäen lohkonsa kolmanneksi Jyväslentiksen voitettua tämän tasaisen lohkon. Kaikki lohkoykköset hoitivat tiensä myös suununtain välieriin, missä pareina ovat Salon Viesti 98 vs Jyväslentis sekä Raision Loimu Eilakaislat vs Vilppulan Tähti.

Poikien puolella pistepörssin kärkeä pitää hallussaan lauantain päivän jälkeen KaLe:n Nico Nurmesniemi 57 pisteellä (+38) Vilppulan Jussi Lepistön (+26) ja Bluesin Joonas Lepistön (+37) hengittäessä niskaan kahden pisteen sisällä. Tytöissä kärkisijan jakavat Plokin Vilma Ruuska (+38) ja OrPo:n Inka Raitala (+30). Molemmilla on 52 tehtyä pistettä.

Ottelut alkavat sunnuntaina 09:00 ja finaalit ovat vuorossa 15:30. Livelähetyksiä on katsonut netin kautta ilahduttavan paljon katsojia. Parhaimmillaan katsojia on ollut yli 500.

Poikien tilastot
Poikien tulospalvelu
Tyttöjen tilastot
Tyttöjen tulospalvelu

Lauantain liveottelut ovat nähtävissä seuraavien linkkien takaa:

Poikien puolivälieräottelu Oulun Kisko vs Kalevan Lentopallo (katso tästä)
Tyttöjen puolivälieräottelu Raision Loimu vs Oriveden Ponnistus (katso tästä)
Poikien puolivälieräottelu Rikalavolley vs Vilppulan Tähti (katso tästä)
Tyttöjen 1/4-välieräottelu Vaasan Vasama vs Oriveden Ponnistus (katso tästä)
Poikien Lohko A Vaasan Kiisto vs Oulun Kisko (katso tästä)
Tyttöjen lohko C Raision Loimu vs Nurmon Jymy (katso tästä)

Avainsanat: , , ,

Kategoriat: 2012-2013, C-pojat SM-finaalit, C-tytöt SM-finaalit

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s