A-C-ikäisten tasoturnaukset – myös A-sarjat valmiit

Nuorten sarjojen kausi 2015-2016 aloitetaan tasoturnauksilla, joiden perusteella joukkueet sijoitetaan varsinaisiin sarjakaavioihin. Kunkin ikäluokan tasoturnaus- ja sarjakaaviot löytyvät Junnulentis-sivuston oikean yläreunan Sarjat-linkin alta löytyviltä sivuilta sarjoittain.

B- ja C-ikäisten tasoturnausten kaaviot ja otteluohjelmat ovat valmiit. Kaaviosta näkyvät kunkin tasoturnauksen joukkueet ja järjestäjät (määritelty maantietellisin perustein), sekä turnauskohtaisten sijoitusten mukainen siirto sarjan 1. poolivaiheeseen.

Otteluohjelmat löytyvät tulospalvelusivuilta.

Turnauskutsujen tekemiseen ja turnaustietojen katsomiseen on otettu käyttöön uusi järjestelmä. Myös pelaajaluetteloinnissa, teknisen palaverin läpikäynnissä ja yhteenvetojen lähettämisessä siirrytään uuteen sähköisen järjestelmään kauden aikana.

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s