Mobiilipöytäkirja

Kaikissa lentopalloliiton sarjoissa on käytössä mobiilipöytäkirja.

Joukkueiden tulee tehdä pelaajaluettelot tulospalveluun mielellään turnausta edeltävänä päivänä, mutta viimeistään tuntia ennen turnauksen ensimmäistä peliä. Pelaajaluetteloa voi muokata kauden aikana. Lisäksi tulee valita pöytäkirjaan ottelukohtaisesti kyseisen ottelun pelaajat, merkitä yli-ikäiset pelaajat, liberot (A-C-ikäisissä) ja kapteenit.

Liberot ovat ottelukohtaisia, niitä ei siis voi vaihtaa kesken ottelun. Seuraavaan otteluun voi merkitä uudet liberot.

Ottelukohtaiset pelaajamerkinnät voi tehdä sekä joukkue itse omilla tunnuksillaan tai kirjuri järjestäjäjoukkueen tunnuksilla. Joukkueen valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat, jne. joukkue voi lisätä kirjautumisen jälkeen kohdassa Joukkuetiedot.

Tunnukset saa tilaamalla ne tulospalvelusta kohdasta Kirjaudu > Tilaa unohtunut joukkuekoodi. Sähköpostiosoitteksi laitetaan joukkueen yhteyshenkilön osoite, ja samalla saa myös kaikki muutkin saman yhteyshenkilön joukkueiden tunnukset.

A-C-ikäisten pöytäkirja

Ohjeet pelaajaluettelon tekemiseen ja mobiilipöytäkirjan käyttämiseen sekä demoversioon, jolla voi harjoitella pöytäkirjan käyttöä koodilla F4QTKXQE.

Ohjeet pöytäkirjassa tehtävään tilastointiin.

Mini-ikäisten pöytäkirja

Mini-ikäisten (D-E-nuoret) mobiilipöytäkirjassa ei käytetä rotaatiota eikä merkitä pisteiden tekijöitä. Sähköistä pöytäkirjaa voi harjoitella koodilla Y6D6V74X

Minipöytäkirjan ohjeet

F-juniorien pöytäkirjaa voi harjoitella koodilla RP8NDZTQ, katso ohje.

F-junioreiden pöytäkirjaan ei tarvitse tehdä pelaajaluetteloa.

Jos sähköisen pöytäkirjan käyttö ei ole mahdollista, tulee käyttää paperista pöytäkirja ja lähettää tulos erillisen ohjeen mukaisesti.

Avainsanat:

Kategoriat: A-pojat, A-tytöt, B-pojat, B-tytöt, C-pojat, C-tytöt, D-pojat, D-tytöt, E-pojat, E-tytöt, F-pojat, F-tytöt, Mini-ikäiset, pöytäkirjat

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä