Sähköinen pöytäkirja

HUOM! Järjestelmää ja ohjeita päivitetty 27.10.2018.

Tutustu päivityksiin, niitä voi testata demoversiolla (kirjaudu demotunnuksella F4QTKXQE).

Kaudella 2018-2019 tulee A-C-ikäisten sarjoissa käyttöön sähköinen pöytäkirja.

Sitä varten joukkueiden tulee tehdä pelaajaluettelot tulospalveluun mielellään turnausta edeltävänä päivänä, mutta viimeistään tuntia ennen turnauksen ensimmäistä peliä. Pelaajaluetteloa voi muokata kauden aikana. Lisäksi tulee valita pöytäkirjaan ottelukohtaisesti kyseisen ottelun pelaajat, merkitä yli-ikäiset pelaajat, liberot ja kapteenit.

Liberot ovat ottelukohtaisia, niitä ei siis voi vaihtaa kesken ottelun. Seuraavaan otteluun voi merkitä uudet liberot.

Ottelukohtaiset pelaajamerkinnät voi tehdä sekä joukkue itse omilla tunnuksillaan tai kirjuri järjestäjäjoukkueen tunnuksilla. Joukkueen valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat, jne. joukkue voi lisätä kirjautumisen jälkeen kohdassa Joukkuetiedot.

Tunnukset saa tilaamalla ne tulospalvelusta kohdasta Kirjaudu > Tilaa unohtunut joukkuekoodi. Sähköpostiosoitteksi laitetaan joukkueen yhteyshenkilön osoite, ja samalla saa myös kaikki muutkin saman yhteyshenkilön joukkueiden tunnukset.

Ohjeet pelaajaluettelon tekemiseen ja sähköisen pöytäkirjan käyttämiseen sekä demoversioon, jolla voi harjoitella pöytäkirjan käyttöä, löytyvät lentopalloliiton sivuilta. Ohjeita myös vielä päivitetään tarvittaessa.

D-E-ikäisten sarjoissa käytetään vielä toistaiseksi paperisia pöytäkirjoja, sähköinen versio toimii ainoastaan sarjoissa, joissa kentällä on vähintään kuusi pelaajaa (ohjeet tulosten ja pöytäkirjojen lähettämiseen).

 

Kategoriat: Ei kategoriaa

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

%d bloggers like this: