A-C-sarjaohjelmat ja -järjestelmät 2014-2015

A-C-ikäisten sarjohjelmat ovat valmistuneet, ne löytyvät uudesta Tulospalvelusta. Sarjakohtaiset kaaviot ja muuta lisätietoja löytyy jokaisen sarjan omalta sivulta

A-pojat

A-tytöt

B-pojat

B-tytöt

C-pojat

C-tytöt

Jokaisessa sarjassa pelataan ensin tasonmittausturnaukset, joihin joukkueet on sijoitettu oman tasoarvion ja/tai maantieteellisen sijainnin mukaan. Tasolohkoista joukkueet siirtyvät pooleihin sijoitusten mukaan riippuen siitä, minkälainen lohkon lähtötaso on ollut, kovimmista lohkoista ylempiin pooleihin ja sitä mukaa alempiin.

Jokaisessa sarjassa ovat kolme ylintä poolia (A-, B- ja C) SM-sarjaa, sarjasta riippuen 1-3 seuraavaa poolia 1-sarjaa sekä loput poolit aluesarjaa. Aluesarja on jaettu kahdesta kuuteen eri alueeseen, joiden sisällä poolista noustaan tai tiputaan. Nuorten sarjajaoksella on kuitenkin oikeus siirtää joukkueita alueesta toiseen maantieteellisin perustein. Ylimmistä aluesarjan pooleista on mahdollisuus nousta 1-sarjaan, ja 1-sarjan ylimmistä pooleista SM-sarjaan, tai päinvastoin.

Aikataulut

Kaikki nuorten sarjat (A..F-ikäiset) pelataan pääasiassa kolmen viikon syklillä (muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta), mikä antaa aikaa turnausjärjestelyihin. Aikatauluissa on huomioitu joulu- ja hiihtolomat, sekä B-ikäisten aluejoukkueiden SM-turnaus tammikuussa.

Alueen finaalit

Hiihtolomaviikoilla on pooleissa tauko, jolloin alueilla on mahdollisuus pelata erilliset alueiden finaaliturnaukset. Jokainen alue tekee itsenäiset päätöksen ajankohdasta ja järjestelmästä, jolla finaalit pelataan. Aluefinaaleihin voivat ilmoittautua myös ne joukkueet jotka eivät sarjassa ole muutoin mukana, tästä pitää sopia oman alueen sarjanhoitajan kanssa.

Uudet joukkueet

Uusilla A-C-ikäisten joukkueilla on mahdollisuus lähteä mukaan sarjaan joulun jälkeen. Näiden joukkueiden ilmoittautuminen tulee tehdä 1.-15.12.2014 välisenä aikana ilmoittautumislomakkeella, joka avautuu tuoksi ajaksi. Näillä joukkueilla ei ole mahdollisuutta nousta välieriin eikä finaaleihin.

Pelaajasiirrot ja yli-ikäiset

Uutta tälle kaudelle on se, että A-C-sarjoissa pelaajia saa syyskauden aikana siirtää seuran sisällä saman ikäluokan joukkueesta toiseen, kaksi pelaajaa jokaisen turnauksen jälkeen. Kevätkaudella alemmalla tasolla pelaavasta joukkueesta voi nostaa pelaajia ylemmällä tasolla pelaavaan joukkueeseen yhden turnauksen ajaksi, jonka jälkeen kyseiset pelaajat saavat jatkaa alemmalla tasolla tai siirtää pelaajan kokonaan ylemmälle tasolle. Kaksi turnausta tai enemmän ylemmällä tasolla pelannut pelaaja ei saa enää pelata alemmalla tasolla.

Uutta on myös se, että yli-ikäisiä pelaajia saa pelata B-C-ikäluokissa kaksi korkeintaan yhden vuoden yli-ikäistä pelaajaa, joista toisen tulee olla loppuvuonna, 1.9. jälkeen syntynyt. Yli-ikäislupa anotaan siis joukkueelle.

Sarjajärjestelmän osalta otamme mielellämme palautetta vastaa, joten olkaa rohkeasti yhteyksissä.

Kilpailu, tiiminvetäjä Harri Paadar
Puh. 046 813 8010 tai 046 813 8010 tai harri.paadar (at)lentopalloliitto.fi

Nuorten sarjanhoitaja Kaisu Polso
0400-910327 tai kaisu.polso (at)lentopalloliitto.fi

 

 

Avainsanat: , , , , , ,

Kategoriat: 2014-2015, A-pojat, A-tytöt, B-pojat, B-tytöt, C-pojat, C-tytöt

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä

Ei kommentteja.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s