A-C-ikäisten tasoturnaukset syksyllä 2017 valmiit

Tasoturnauksien otteluohjelmat laaditaan järjestyksessä B-ikäiset > C-ikäiset > A-ikäiset.

Tasoturnausten järjestäjämerkintä löytyy sekä tasoturnaustaulukosta (rasti joukkueen kohdalla) että otteluohjelmasta otteluiden yläpuolelta avaamalla sarjataulukosta ko. lohkon ohjelman. Jos järjestäjäksi merkitty joukkue ei pysty turnausta järjestämään, tulee joukkueen ilmoittaa siitä välittömästi sarjanhoitajalle (sarjamääräysten mukaan kolmen vuorokauden kuluessa tiedon saatuaan). Ohjeet turnausjärjestelyihin löytyvät sarjamääräysten kohdasta 7.

Mitä tulee muistaa tehdä ennen tasoturnausta?

  • huolehdi siitä, että joukkueesi pelaajilla on lisenssit
  • huolehdi siitä, että edustusoikeudet ovat sääntöjen mukaiset (ohjeet seurasiirtoihin)
  • tee pelaajaluettelo
  • jos järjestäjävuoro osuu omalle kohdalle, tee turnauskutsu viimeistään kaksi viikkoa ennen turnausta
  • ilmoita sarjanhoitajalle mahdolliset esteet poolivaiheiden turnausjärjestelyihin, niin joukkue välttyy niiden kohdalla järjestäjärankingin tiputukselta. Tasoturnauksen jälkeen ilmoitetut esteet aiheuttavat tippumisen rankingin viimeiseksi niissä tilanteissa, kun oma vuoro sattuu ajankohdalle, jolloin ei pysty turnausta järjestämään.
  • syksyllä joukkueessa pelaavia yli-ikäisiä ei tarvitse ilmoittaa ennakkoon, vaan turnausten teknisissä palavereissa joukkue ilmoittaa käyttävänsä yli-ikäispelaajia. Kevätkaudella pelaavat yli-ikäiset tulee ilmoittaa pelaajaluetteloappsissa viimeistään 31.12.2017.
  • tutustu sarjamääräyksiin

 

Avainsanat: , , , , , ,

Kategoriat: 2017-2018

Tilaa

Uusimmat jutut RSS:llä